Så lagrar du dina bitcoin

Bitocin är en kryptovaluta som du förvarar i en kryptoplånbok. Det finns olika kryptoplånböcker och många är kompatibla med Apple-produkterna. Eftersom det finns olika sätt att lagra bitcion på är det bra att läsa på om vad som passar dig bäst.

När du handlar bitocoin kan du förvara dem i en kryptoplånbok. Det finns plånböcker på olika plattformar med olika funktioner. En kryptoplånbok kan ses som ett bankkonto. Det är en app, webbsida eller en enhet som hanterar dina privata nycklar. Om du vill börja köpa bitcoin kan du handla kryptovaluta via BTCX som är en svensk växlingstjänst. På dina Apple produkter kan du ha både mobila plånböcker och datorplånböcker. Det finns flera olika bitcoinplånböcker och varje har sina fördelar och nackdelar. De har alla olika specifika fördelar, säkerhet och tekniska krav.

“Kryptovaluta förvaras i digitala plånböcker som kan vara anonyma.” Läs mer här

Köp kryptovalutor på ett säkert sätt

När du ska handla bitcoin eller andra kryptovalutor är det viktigt att du handlar från en säker kryptobörs eller handlare. Sedan ska du se till att du förvarar dina mynt på ett säkert sätt. Allt för att minska risken för att bli bedragen på dina pengar. Läs på om kryptobörser och kryptoplånböcker innan du handlar. Det är viktigt att du håller reda på koder och nycklar när du har en kryptoplånbok. Att läsa på om blockkedjetekniken och att ha en plan för dina bitcoin är en väldigt bra idé. Eftersom kursen kan svänga kraftigt kan det vara tryggt att ha en strategi att luta dig mot.