Så skyddar du ditt hem mot inbrott

Det enklaste, och bästa, sättet att effektivt skydda ditt hem är genom att installera ett inbrottslarm. Sector Alarm erbjuder ett flertal larmpaket som är smart designade och praktiska att installera. Läs mer om dem och andra knep som håller inbrottstjuvarna borta.

Väldigt få inbrottstjuvar som lyckas med sina kupper åker någonsin dit för dem. Det bästa är därför om du gör ditt yttersta för att vidta säkerhetsåtgärder. När du köper ett larmpaket från Sector Alarm får du en komplett lösning för att skydda ditt hem. Det inkluderar allt du behöver för att sätta upp och använda själva larmet. Du får utöver det dekaler och skyltar som du kan sätta upp som gör eventuella inbrottstjuvar uppmärksamma på att bostaden är larmad. Tanken är förstås att ett larm ska avstyra inbrottet innan någon överhuvudtaget får för sig att försöka.

Med Sector Alarm får du kostnadsfria utryckningar

Larm från Sector Alarm inkluderar dessutom kostnadsfria utryckningar. Företaget har också lagt ned extra möda på att inte bara designa larmlösningar som är säkra, utan som dessutom ser bra ut. Larm från Sector Alarm smälter in i ditt hem, passar utmärkt bredvid ljusknappar eller andra detaljer. Kompletterat med en kostnadsfri mobilapp som du använder för att styra larmet får du också en larmlösning som är enkel att hantera. Vill du verkligen försäkra dig om att tjuvar inte kommer i närheten av ditt hem finns det förstås ytterligare några enkla åtgärder att ta till.

Lyssna på inbrottstjuvarnas egna råd

Paul Barath som tidigare själv var inbrottstjuv berättar i en artikel i Expressen om hur han själv gör för att skydda sig mot inbrott. Enligt honom handlar det framför allt om tre saker: att ha ett bra larm, se till att någon håller koll på din bostad om du är bortrest samt att ha en ordentlig hemförsäkring. För det senare är det ännu bättre om du dokumenterar dina ägodelar på foton. Christer Karlsson är ytterligare en tidigare inbrottstjuv som har sadlat om och numera försöker ge människor råd om hur de ska skydda sig. Han tipsar om sjutillhållarlås som det svåraste att bryta sig in i.