Upptäck fördelarna med iPhone 11

Som så många andra av Apples produkter var iPhone 11 föremål för spekulationer långt innan den lanserades. Apples mobiler är kända för att göra teknik roligt och givande, och iPhone 11 är inget undantag. Den här gången har mobilerna dessutom roligare färger än vad företagets kunder är vana vid.

Apple har under många år varit en av de ledande mobiltillverkarna, bland annat tack vare att företaget erbjuder betydligt mer intressanta tillbehör än konkurrenterna. Letar du till exempel efter trendiga iPhone 11 mobilskal så finner du en hel uppsjö att välja mellan. I september 2019 släpptes den efterlängtade iPhone 11, och det spekulerades en hel del innan om vilka nyheter köparna skulle bjudas på. Det dröjde inte länge innan det kunde konstateras att den nya smartphonen blivit en succé bland såväl recensenter som köpare, och tidningen Ny Teknik rapporterade att

“Iphone 11 säljer bättre än väntat”.

Fantastiska bilder och bättre batteritid

Många har hyllat iPhone 11 för allt som den kan åstadkomma när det kommer till bildbehandling. På mobilens baksida finns två sensorer som gör att du kan ta vidvinkelbilder. Nattläget och porträttläget har också förbättrats i den nya modellen. Skärmen fungerar dessutom mycket bra i kraftigt solljus, och filmströmningen lämnar ingen besviken. Batteritiden för den nya iPhonen är en timme längre än batteritiden för den populära iPhone XR.

Så skyddar du din iPhone 11 från skador

mobilskalIPhone 11 är en osedvanligt tålig smartphone, men du bör självfallet skydda den med ett rejält mobilskal för säkerhets skull. Tänk också på att smartphones är väldigt känsliga för kyla och värme, och att du aldrig bör ladda din mobil när det är varmare än 22 grader. Kom även ihåg att rengöra din iPhone med en våtservett med jämna mellanrum.