Skaffa de rätta tillbehören till dina AirPods

Är du ägare av AirPods? Det finns många praktiska tillbehör att köpa på marknaden som gör ditt AirPods-användande både roligare och säkrare – och framförallt mer personligt. Här kommer vi att ge dig användbara tips som förgyller ditt ägande av AirPods!

Ett par riktigt bra hörlurar är idag ett måste till mobilen av flera olika anledningar. Att se på film eller lyssna på musik utan att störa andra är en anledning, likaså att kunna prata i telefon utan att behöva ha luren tryckt mot örat. En mycket populär variant är airpods, som helt enkelt är två separata örsnäckor som kommunicerar trådlöst med mobilen via Bluetooth. AirPods har en tillhörande ask – eller laddfodral – som är laddbar och AirPodsen laddas sedan genom att placera dem i asken. Läs vidare för att få tips om airpods tillbehör som du knappast kan vara utan!

Personifiera dina AirPods

Varför exempelvis inte börja med ett snyggt skal till laddfodralet, helt i din egen stil? Det finns mängder med skal av olika utföranden att välja bland på marknaden. Detta är ett utmärkt sätt att personifiera din AirPods-förvaring på, samtidigt som det gör det lättare att känna igen ditt eget laddfodral. Det finns dessutom fodral med inbyggd hängare för att du enklare ska kunna bära det med dig var du än går, samt inte minst att du minskar risken att tappa det.

Ytterligare ett användbart tillbehör är någon form av band att fästa dina AirPods i, så att du inte ska tappa dem på marken. Det finns exempelvis så kallade “earhooks”, som håller dina AirPods kvar i örat även under sportiga aktiviteter.

Andra smarta tillbehör

Att ständigt hålla dina AirPods laddade är förstås en förutsättning för kontinuerlig användning utan störande avbrott. Av den anledningen är det klokt att förse sig med diverse laddkablar (det är alltid bra att ha en sådan i reserv), men också strömadaptrar för laddning i eluttag samt kompletta laddningsstationer som kan ladda flera olika enheter samtidigt. Laddkablar finns att tillgå i flertalet olika längder.

Slutligen, missa inte att skaffa dig ett rengöringskit för att enkelt kunna avlägsna smuts och damm.