Nästa generations iPhone och startups

Hur ser nästa generations iPhone ut? Vad händer om man får en bra idé och startar ett företag? Är drömmen att bli uppköpt av ett stort techbolag? Kommer Apple köpa upp Tidal? Om detta skrivs det om nedan.

iphone.teknikÄr man lite finurlig, har mod och vågar förverkliga en affärsidé kan det hända att man blir väldigt rik i framtiden. Det är nämligen så att stora bolag gärna köper upp en bra idé, app eller rättigheterna till något när de får nys om det – och har man tur blir man rikligt belönad. Nu kan en till exempel läsa om hur Apple sägs vilja köpa upp musiktjänsten Tidal, om detta kan an läsa om i Aftonbladet bland annat. Och om man låter sin företagsidé eller sitt företag bli uppköpt så kan man ägna sig åt nya saker, kanske komma på ännu en startup. Vad ska man då tänka på när man startat ett nytt företag, jo det är allt från stort till smått.

Något som man kanske inte tänker på när man startat ett företag är små detaljer som i det stora hela blir jätteviktigt. Det kan vara vad för abonnemang alla telefoner som medarbetarna använder i jobbet ska ha. Vilken operatör passar läget i landet bäst? Vad för kostnader handlar det om? Behövs det utlandspaket för vissa nyckelpersoner? Det är en uppgift värd att lämna till experter i ämnet. Via www.noll7noll.se/mobilabonnemang-foretag kan man läsa mer om just detta.

Nästa generations iPhone till företaget?

Sedan gäller det att veta vad för sorts mobiler eller smartphones som lämpar sig allra bäst för företagets medarbetare. Givetvis förespråkas iPhones på denna sida men det är helt upp till hur man själv vill ha det och vad för system man är van vid att använda. Nu kan Apple tänkas vara i föreberedelsefasen för nästa generations iPhone, och världen väntar spänt på resultatet av hemlighetsmakeriet. Det sägs att den kommer att:

  • Vara radikalt annorlunda än de iPhones som finns i dag
  • Att den nya iPhonen kommer att vara helt i glas
  • Att nästa generationens iPhone dessuom kommer att ha en OLED-skärm som drar mindre energi samt är ljusare än dagens LED-skärm

Mer om detta går att läsa om i denna artikel i Dagens Industri.