Nya produkter från Apple

Nyfiken på vad apple levererat under 2018? Och på vad som väntas komma? Då har du kommit rätt.

Det går många rykten om nya produkter från Apple och vid den senaste kvartalsrapporten rapporterades budgeten för dessa nya produkter, vilket i sig skapade en enorm förväntan på vad företaget kommer att leverera under 2018.

En ny iPhone

Efter att iPhone X lanserades 2017 med en förväntansfull marknadsföring utan dess like så trodde många att nästa iPhone skulle släppa siffernumreringen helt och hållet. Vad de nya telefonerna som förväntas lanseras i år kommer att heta vet ingen än, men tre stycken förväntas att lanseras någon gång under hösten 2018. Enligt många teorier kommer en av de nya telefonerna vara en större variant av iPhone X, kanske en iPhone X Plus?

HomePod

Apples HomePod har blivit försenad flera gånger om, men nu verkar den äntligen vara på väg till Sverige. Det är dock med blandade åsikter som högtalaren förväntas lanseras i Sverige då produkten anses ha mycket begränsade användningsområden.

“Hela den här smarta, uppkopplade biten tycks helt ha hamnat i bakvattnet, och först i efterhand lagts till för att få Homepod att verka rimlig år 2018”, det skriver Samuel Nyberg som är testredaktör på Macworld.

HomePoden är Apples försök till en röststyrd högtalare som ska kunna kopplas till andra av Apples enheter och förväntas alltså komma till Sverige någon gång i år.

Nya Macbooks

Macbook Air har inte fått några större uppdateringar i sitt utseende eller kapacitet på flera år nu och Apple har rapporterat att en ny, och dessutom billigare, Macbook Air kommer att lanseras i år. Dessutom kommer en ny Macbook Pro ut på marknaden under samma tidsperiod. Det finns alltså mycket att se fram emot när det kommer till nya produkter från Apple i år.