Apple i Kungsträdgården

Apple vill bygga en ny superbutik på kanske den bästa platsen i Stockholm: Kungsträdgården. Exakt där Fridays nu är placerad ska en stor glasbyggnad placerat och bli som ett moderskepp.

799656-mobile-phoneApple, företaget man så ofta pratar om. Vi har tidigare skrivit om Apples, eller iPhones olika batteriproblem och snart kommer skriverierna att blåsa upp kring den nya 7:an som förhoppningsvis kommer att dimpa ned till hösten 2016. Men, låt oss nu gå in mer på att Apple kommer att bygga en stor butik i centrala Stockholm.I Expressen går det att läsa följande:

“Apple har tidigare ställt till med rabalder när de öppnat nya butiker på ikoniska platser. De har bland annat en butik i New Yorks legendariska Grand Central Station och i Londons historiska kvarter på 235 Regent Street. Apple kommer nästa helg att presentera projektet officiellt med en utställning i Kulturhuset. Den pågår till den 5 mars.”

Nu vill det stora globala företaget ta sig an Stockholm, och när de kommer så satsar de självklart på den bästa platsen. Det stora bygget hoppas på att bli klart om två år, men det är mycket kvar att göra och att få igenom.  Nu verkar dock företaget ha fått med sig politikerna och om Apple vill något så får Apple det. Om man som privatperson ska lyckas tycka till så är det god tid att göra det nu. men kanske är det bättre med en snygg stilren designbyggnad är Fridays tråkiga fasad?